ABB Omvormers

Sirius Solar werkt uitsluitend met hoge kwaliteit ABB omvormers. Het Zwitserse ABB Solar Inverters heeft meer dan 40 jaar ervaring. Het voormalig Power-One is de tweede grootste omvormer producent ter wereld en sterk aanwezig op de Nederlandse markt.

De omvormers voldoen aan hoge (technische) normen en regelementen zoals een CE-label en een productgarantie van 10 jaar. De omvormers zijn onderworpen aan de onafhankelijke Photon inverter test. Het product voldoet aan noodzakelijke veiligheid- en netstandaarden waaronder: NEN-EN-IEC 62093 – BOS onderdelen Photovoltaïsche installaties; NEN-EN 50524 – informatieblad voor Photovoltaïsche omvormers

Sirius Solar biedt het breedste assortiment aan omvormers op de huidige markt, welke onder andere bestaat uit enkel- en drie fase string omvormers. Wij kunnen voorzien in voor alle omvang installaties. De omvormers hebben hoge prestaties, robuuste behuizing en zijn gemakkelijk te installeren. Onze omvormers variëren van 2 tot 33 kW.

Aanvullend op de omvormers beschikken wij over verschillende monitoring systemen.

Snelle omvormers

Omvormers van ABB berekenen sneller het MPPT(maximum power point tracking). Dit zorgt voor een hoge efficientie, omdat er altijd het maximale vermogen geleverd wordt.

Waterdicht

De omvormers van ABB zijn IP65 beveiligd, wat willen zeggen stofvrij en sproeidicht.

Warmtebestendig

Omvormers wekken naast energie ook warmte op. Om de omvormers te koelen maakt ABB gebruik van koelribben. Hierdoor zijn geen ventilatoren nodig en dus trekt de omvormer geen stof aan.

Garantie

Alle omvormers van ABB hebben standaard tien jaar productgarantie.