Glass2Energy: geïnspireerd door de natuur

De Glass2Energy(G2E) transparante zonnepanelen van Sirius Solar maken gebruik van de allernieuwste technologie en zijn hierdoor uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van transparante zonnepanelen? Sirius Solar biedt u een totaalpakket aan oplossingen! Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen, leveren en installeren van systemen met transparante zonnepanelen van verschillende omvang.

Sirius Solar is toeleverancier van  Glass2Energy(G2E) transparante zonnepanelen van gelaagd glas. Deze panelen maken gebruik van de allernieuwste (100% natuurlijke) techniek. De G2E zonnepanelen zijn eenvoudig te plaatsen en hebben een hoog rendement. De panelen bieden ongekende mogelijkheden en ontwerpvrijheid voor de gehele bouwschil.

Techniek

De technologie van gesynthetiseerde kleurstof zonnecellen wordt vaak aangeduid als kunstmatige fotosynthese, waarbij een lichtgevoelig kleurstof licht absorbeert en een elektronenstroom genereert. Deze elektronenstroom wordt getransporteerd via een geleidingsstrook.

De kosten van de panelen zijn competitief aan alle zonnepanelen die hedendaags geproduceerd worden. Het effect van de invalshoek is zeer laag, waardoor de gehele gebouwschil(zuid, noord, west, oost en dak) kan worden gebruikt voor het opwekken van energie.

Deze technologie betekent een verandering in het geheel van opvattingen, methoden en vraagstellingen in het streven naar zelfvoorzienende gebouwen, waar de panelen kunnen dienen als gevels, ramen etc.

Sirius Solar: Uw Partner In BIPV

Toepassingen

Door de totale ontwerpvrijheid zijn de panelen zeer breed toepasbaar. Hierbij kunt u denken aan overdekte oplaadstations(voor zowel twee- als vierwieler), bus-, trein of tramhokjes, balkon of balustrade, lichtstraat etc. Maar de panelen zijn ook op bredere schaal uitstekend toepasbaar. Hierbij kunt u denken aan geluidsschermen, grote overkappingen en zelfs kassenbouw.

Geluidsscherm

g2e-geluidsscherm

Balustrade

g2e-ballustrade

Uitvoeringen

Onze doorzichtige zonnepanelen zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen enkel gelaagd glas (standaard 8mm), hoogrendement isolatieglas en drievoudig glas. De panelen hebben een flexibele maatvoering en zijn hierdoor uitermate geschikt als component voor BIPV. Ook zijn de panelen verkrijgbaar in verschillende kleuren én wordt de techniek doorontwikkeld waardoor in de nabije toekomst de kleur variatie nog verder uitgebreid wordt.

Wilt u meer weten over onze Glass2Energy transparante zonnepanelen? Vul dan onderstaand contactformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht