Hometest 2018-02-01T13:31:31+00:00

Sirius Solar: Building integrated solar solutions

Sirius Solar is uw innovatieve partner op het gebied van geïntegreerd bouwen van zonnepanelen. Voor deze nieuwe manier van zonnepanelen integreren in de bouw zijn diverse unieke oplossingen mogelijk. Wij bieden een volledig pakket producten en een compleet scala aan diensten. Wij zijn niet verbonden aan enig leverancier of dergelijke en hierdoor kunnen wij u volledig onafhankelijk adviseren en producten leveren die geheel afgestemd zijn op uw wensen.

Building Integrated Photovoltaics is de volgende stap en ontwikkeling op het gebied van zonne-energie. Wij helpen u een gezichtsbepalend zonne-energie systeem te ontwikkelen dat geheel is afgestemd op uw wensen en/of ideeën. Hierbij horen vanzelfsprekend de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van zonne-energie zal Sirius Solar altijd de meest vooraanstaande mogelijkheden bieden.

Sirius Solar kan overal een oplossing voor zonnepanelen bieden waar regulier glas wordt gebruikt. Gevels, daken, lichtstraten, etc. van alle omvang kunnen door Sirius Solar gerealiseerd worden.

Onze opdrachtgevers

Hoe BIPV voor u kan werken

Hoe BIPV voor u kan werken

  • Building Intergrated oplossingen zijn te gebruiken in vliesgevels, waarbij transparante zonnepanelen van gelaagd glas in gevels van gebouwen kunnen worden verwerkt in combinatie met een uniek profielen systeem.
  • BIPV verwerking voor daken. Zowel op schuine daken als platte daken. Met BIPV worden de zonnepanelen niet op het dak geïnstalleerd, maar worden de zonnepanelen het dak.
  • BIPV verwerking in luifels of drooglopen. Functionele integratie van zonnepanelen in zowel schuine als platte luifels/overkappingen op bijvoorbeeld een dakterras, parkeerplaats of overige publieke plekken.

Onze werkwijze

Laatste nieuws

Energy Floors toegepast als Gamer & Walker

25 oktober, 2017|0 Comments

Het kan als gamer en als walker worden uitgevoerd, de plaatjes laten de gamer zien. Mooi voor scholen om de techniek te laten zien alsmede een spel element dat programmeerbaar is. De eerste scholen worden [...]

Semi transparante zonnepanelen met opaal backglass

15 augustus, 2017|0 Comments

Semi transparante zonnepanelen met opaal backglass, dit maakt de toetreding van het licht minder fel en voorkomt projectie van de cellen op de ruimtes onder de panelen.

Transparante zonnepanelen op dak EPO gebouw

11 augustus, 2017|0 Comments

Transparante zonnepanelen op het dak van het EPO gebouw langs de A4 te Rijswijk. De panelen dienen als overkapping boven de daktuin op 127m hoogte! Opbrengst ca 120.000 kWh op jaarbasis, oftewel voldoende stroom voor [...]

Energie tegel

22 april, 2017|0 Comments

Samenwerking tussen Sirius Solar en Energy Floors resulteert in unieke energie tegel In samenwerking met Energy Floors ontwikkelt Sirius Solar een geheel nieuwe energie tegel. Deze tegel wekt zowel kinetische energie(bewegingsenergie) als zonne-energie op. [...]