Indak systeem Sirius Solar

Het indak systeem (PV en zonthermisch) van Sirius Solar is geschikt voor dakintegratie en kenmerken zich door een exclusief, kwalitatief en esthetisch hoogwaardig niveau, die op een eenvoudige en doeltreffende wijze indak, dus geïntegreerd in het dakvlak, geïnstalleerd kunnen worden.

Nieuwste innovatie

De nieuwste innovatie voor dakintegratie van Sirius Solar is het ClearlineFusion indak systeem. ClearlineFusion is een combinatie van een nieuw type gootstukken waardoor zonnepanelen strak en bovendien indak aan elkaar gemonteerd kunnen worden. De ruimte tussen de zonnepanelen in een rij bedraagt ca. 30 mm en onder elkaar slechts ca. 5 mm. ClearlineFusion indak systeem is BBA-gecertificeerd, daarmee voldoet de ClearlineFusion aan de hoogste eisen die gelden binnen de EU. De panelen fungeren dus als zelfstandige dakbedekking en dus is er geen ander dakbedekkingsmateriaal benodigd. De ClearlineFusion is ideaal bij nieuwbouw en renovaties van woningen, maar is uiteraard ook zeer geschikt voor toepassing bij overige bestaande woningen.

Dak geïntegreerd systeem

De indak zonnepanelen onderscheiden zich doordat de dakintegratie zeer eenvoudig te realiseren is en er geen gebruik gemaakt wordt van EPDM, speciale onderconstructies, plastic trays etc. Hierdoor is de montagetijd van dit dakgeïntegreerde solarsysteem aanzienlijk lager dan van andere indak solarsystemen en is er minder kans op lekkage en verontreiniging achter de panelen. De Clearline indak zonnepanelen kunnen namelijk rechtstreeks op de bestaande panlatten geschroefd worden en de afdichting van dit indak zonnepanelen systeem vindt plaats door middel van speciale gootstukken. Bovendien zijn de PV- en de zonthermische indak zonnepanelen vanwege de gelijke afmetingen en hetzelfde uiterlijk uitstekend met elkaar indak te combineren.

indak systeem

Bij het indak systeem is het van belang te realiseren dat ter plekke van de Sirius Solar indak zonnepanelen géén andere dakbedekking vereist is. De indak zonnepanelen zijn gecertificeerd als BBA-zelfstandige dakbedekking. Om in het Verenigd Koninkrijk aan dit criterium te voldoen dienen de betreffende zonnepanelen een mechanische levensduurtest te ondergaan waaruit blijkt dat de panelen en gootstukken als zodanig zestig (60) jaren mee kunnen gaan. Dit leidt tot een besparing op de aanschaf van dakpannen (of leien of riet) voor plus op de arbeidskosten inzake het niet hoeven hangen van betreffende dakpannen (of leien of riet).

indak systeem

indak systeem

Wilt u meer weten over het Sirius Solar indak systeem? Vul dan onderstaand contactformulier in en er zo zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht