Transparante zonnepanelen voor daken en vliesgevels

De transparante zonnepanelen van Sirius Solar zijn uitermate geschikt voor serres, gevels of veranda’s. De transparante panelen zijn lichtdoorlatend en tegelijkertijd zonwerend.

Bent u als architect of projectontwikkelaar opzoek naar een betrouwbare partner op het gebied van transparante zonnepanelen? Sirius Solar biedt u een totaalpakket aan oplossingen! Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen, leveren en installeren van systemen met transparante zonnepanelen van verschillende omvang.

Sirius solar is toeleverancier van transparante zonnepanelen van gelaagd glas. Deze panelen zijn voor 20% lichtdoorlatend met verbluffend resultaat, waardoor deze uitstekend kunnen worden gebruikt voor serres, veranda’s en gevels. De transparante zonnepanelen zijn eenvoudig te plaatsen en hebben een hoog rendement. De panelen hebben een hogere lichtgevoeligheid dan de traditionele panelen waardoor ze minder gevoelig zijn voor invalshoek of weersomstandigheden.

Toepassingen

De transparante zonnepanelen zijn dankzij een uniek profielsysteem perfect te integreren in vele toepassingen. Dit profielsysteem biedt ruimte voor de junction box welke bevestigd is aan ieder paneel. De bekabeling is dankzij de ruimte tussen de profielen makkelijk weg te werken. Ook is dit naderhand nog uitstekend te bereiken mochten er onverhoopt problemen ontstaan.

Naast zonnepanelen leveren wij ook complete systemen voor de plaatsing van zonnepanelen. Sirius Solar levert systemen in samenwerking met PEXT. Deze systemen zijn geoptimaliseerd voor de verwerking van de transparante zonnepanelen van Sirius Solar. Met deze systemen kunnen veranda’s, serres, overkappingen en carports gerealiseerd worden.

Vliesgevel

vliesgevel met transparant zonnepaneel

Lichtstraat

Transparante zonnepanelen in lichtstraat

Veranda, Carport of Serre

Transparante zonnepanelen in terrasoverkapping

Sirius Solar: Uw Partner In BIPV

Uitvoeringen

Onze doorzichtige zonnepanelen zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen enkel gelaagd glas (standaard 8mm), hoogrendement isolatieglas en drievoudig glas. Hiermee kan iedere veranda, serre of overkapping met transparante zonnepanelen gerealiseerd worden.

Hoogrendement isolatieglas

Dubbelglas

Drie-dubbelglas

3-Dubbelglas

Particulier? Vind hier uw dealer in de buurt

Transparante zonnepanelen vergeleken

 Paneel  Efficiency Kosten Prestatie bij hoge
temperaturen
Prestatie bij
diffuus licht
Stabiliteit
 C-SI  13-15  Hoog  Slecht  Slecht  Voldoende
 A-SI  6-7  Gemiddeld  Goed  Goed  Voldoende
 Tandem  8-10  Hoog  Goed  Gemiddeld  Voldoende  
 CIGS  9-12  Hoog  Slecht  Goed  Beperkt
 CdTe  10-13  Laag  Goed  Goed  Voldoende  

Productgarantie

  • 10 Jaar garantie op materiaal en vakmanschap
  • De eerste 10 jaar een vermogensgarantie van 90%
  • Vanaf het 10e tot het 25e gebruiksjaar een vermogensgarantie van 80%

Wilt u meer weten over onze transparante zonnepanelen? Vul dan onderstaand contactformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht