Zonnepanelen voor gevelbekleding

De Kromatixx zonnepanelen van Sirius Solar zijn dé nieuwe standaard voor de bouw van een zonnegevel.

Het Kromatxx zonnepaneel is de architectonische PV-module ontworpen als premium component voor de bouw om aan de behoefte energie-efficiënte, design en kwaliteit van zonnegevels te voldoen. Bent u als architect of projectontwikkelaar opzoek naar een betrouwbare partner op het gebied van een zonnegevel? Sirius Solar biedt u een totaalpakket aan oplossingen! Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen, leveren en installeren van zonnegevels van verschillende omvang.

Het Kromatxx zonnepaneel is verkrijgbaar in verschillende maten én kleuren. Vergeleken met conventonele gekleurde zonnepanelen, gebruikt het Kromatxx paneel de reflecte van het zonlicht om aan zijn kleur te komen. Doordat het paneel meerlagig behandeld is, reflecteert het een smal spectrum van het zichtbare licht. De rest van het zonlicht wordt dus omgezet in energie.

Toepassingen

Kromatix kan worden toegepast om zonnepanelen te integreren in een (bestaande) gevel. Een kromatixx zonnegevel levert dezelfde hoeveelheid energie als conventionele panelen met een verwaarloosbaar verlies aan efficiëntie. De panelen kunnen worden gemonteerd op alle oppervlakken van een gebouw! Hierdoor ontstaan tal van mogelijkheden op het gebied van de architectonische vormgeving én energiebesparing betreft, al dan niet bestaande, gevels. Solar architectuur is eindelijk tot leven gekomen.

Met Kromatix, kunnen gekleurde zonnepanelen en tegels in alle vormen, kleuren en maten worden geïntegreerd op daken en gevels van alle soorten gebouwen, of het nu een prive-woning, een commercieel complex of een hoge constructie is.

Zonnegevel op kantoorpand 

zonnegevel-kantoor

Sirius Solar: Uw Partner In BIPV

Uitvoeringen

De panelen zijn in verschillende kleuren te krijgen namelijk, groen, grijs, goud, geel, brons, licht grijs, blauw en zwart.

kromatix-kleuren3

kromatix-kleuren-2

De panelen zijn verkrijgbaar in twee verschillende technieken. Zowel de monokristallijne als de dunne-film techniek is beide een optie.

 CIGSKristallijn
Efficiëntie13%-15%14%-20%
kWh/kWp verhouding90%-95%+-85%
KostenIets duurder dan KristallijnLaag ivm CIGS
Prestatie bij diffuus lichtGoedMatig tot Gemiddeld
Prestatie bij hoge temperaturenGoedVerlies bij hoge temperaturen

Wilt u meer weten over onze zonnegevel? Vul dan onderstaand contactformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht