BIPV systemen 2015-09-15T13:35:39+00:00

BIPV: Building Integrated Photovoltaics

Sirius Solar is uw innovatieve partner op het gebied van geïntegreerd bouwen van zonnepanelen. Voor deze nieuwe manier van zonnepanelen integreren in de bouw zijn diverse unieke oplossingen mogelijk. Wij bieden een volledig pakket producten en een compleet scala aan diensten. Wij zijn niet verbonden aan enig leverancier of dergelijke en hierdoor kunnen wij u volledig onafhankelijk adviseren en producten leveren die geheel afgestemd zijn op uw wensen.

Building Integrated Photovoltaics is de volgende stap en ontwikkeling op het gebied van zonne-energie. Wij helpen u een gezichtsbepalend zonne-energie systeem te ontwikkelen dat geheel is afgestemd op uw wensen en/of ideeën. Hierbij horen vanzelfsprekend de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van zonne-energie zal Sirius Solar altijd de meest vooraanstaande mogelijkheden bieden.

Hoe kan BIPV worden verwerkt

  • Building Intergrated oplossingen zijn te gebruiken in vliesgevels, waarbij transparante zonnepanelen van gelaagd glas in gevels van gebouwen kunnen worden verwerkt in combinatie met een uniek profielen systeem. Deze transparante zonnepanelen hebben een hoge transparantie en zijn gemaakt van cadmium telluride. Dit materiaal staat verticale plaatsing toe met een hoog rendement. Het glas kan geleverd worden in enkel 8 mm glas, geïsoleerd glas en driedubbel geïsoleerd glas. Op deze manier creëert u een vliesgevel met hoge transparante, esthetische waarde en zónder celstructuur.
  • BIPV verwerking voor daken. Zowel op schuine daken als platte daken. Met BIPV worden de zonnepanelen niet op het dak geïnstalleerd, maar worden de zonnepanelen het dak.

BIPV Systemen

Transparante Zonnepanelen

transparante-zonnepanelen in vliesgevel

Soltech Energy

Soltech energy

Indaksysteem Viridian Solar

Viridian-Solar

Veel informatie over deze nieuwe ontwikkeling kunt u hier vinden.