Solibro

/Solibro
Solibro 2015-11-03T14:53:45+00:00

solibro paneel close-up

Solibro (onderdeel van Hanergy) levert SL2 dunnefilm panelen met een hoog rendement (tot 13,2% in serieproductie). Door het frameloze ontwerp en de gepatenteerde unieke coating van de panelen, heeft vuil minder aanhechting, waardoor er tussentijds minder onderhoud nodig is. De Solibro panelen worden in Duitsland geproduceerd en getest, volgens extreem hoge normen. Dit zorgt ervoor dat het paneel een hoog vermogensgarantie heeft en stabiel werkt over de jaren.

Met Solibro een maximale energie opbrengst

  • Dankzij de speciale licht-absorberende coating krijgt u, in tegenstelling tot gewone zonnecellen. De Solibro CIGS modules krijgen extra vermogen onder verlichting. In combinatie met de strenge positieve sortering, krijgt u tot 15% meer vermogen voor uw geld.
  • De Solibro panelen leveren topprestaties, zelfs bij zeer hoge temperaturen. Met een temperatuur coëfficiënt van -0,38% / K, zijn de CIGS modules hun kristallijne concurrenten ver voor in techniek, met het produceren van hoge opbrengsten zelfs onder kritische omstandigheden.
  • Solibro maakt uitstekend gebruik van zonlicht: De panelen laten PV-installaties toe, ongeacht of het dak
  • op het zuiden, oosten of westen gericht is. De SL2 zonnepanelen hebben een hoge opbrengsten, zelfs wanneer het parallel aan het dak geïnstalleerd wordt.

solibro bipv                                solibro bedrijf

Solibro SL2: Een esthetische uitstraling

De uniforme zwarte SL2 zonnepanelen zijn ideaal voor veeleisende architecten met een oog voor esthetische waarde. Met de SL2 heeft u gecontroleerde Duitse kwaliteit: De SL2 modules zijn gecertificeerd volgens IEC en UL. Extra kwaliteitscontroles verzekeren dat elke afzonderlijke module voldoet aan dezelfde hoge normen en garanderen een lange termijn aan energie-opbrengsten.

Voordelen van Solibro panelen

Met een vermogen tot 120 Wp zijn de SL2 panelen één van de meest efficiënte dunnefilm zonnepanelen ter wereld.

Enkele voordelen:

  • Solibro biedt veiligheid op lange termijn dankzij uitstekende garanties.
  • “Made in Germany” kwaliteitswaarborg
  • De panelen hebben een aantrekkelijke elegant, zwart uiterlijk. Het frameloze ontwerp zorgt niet alleen voor esthetiek, maar ook voor zelfreiniging, dankzij de unieke coating
  • Eenvoudige installatie dankzij een gewicht van minder dan 17 kg
  • Gemakkelijke bekabeling met MC4 connectoren
  • Sterke inkapseling tegen vocht

 

Vraag informatie aan
Solibro solar

Bekijk de website