Sunerg

/Sunerg
Sunerg 2015-09-23T15:10:17+00:00

Sunerg Sunrif BIPV

Sunerg Sunrif is een Italiaans bedrijf dat zonnepanelen produceert in Italië. Sunerg heeft al een aantal jaar ervaring met het produceren en leveren van zonnepanelen. Sunrif is een compleet dak systeem wat het oude dak vervangt voor een compleet zonnepanelen systeem.

Voordelen van dit systeem van Sunrif is dat het een waterdichte oplossing is waar geen dakbedekking nodig is en als compleet dak geplaatst kan worden. Daarbij komt dat het een hogere esthetische waarde heeft dan de standaard panelen die op het dak gemonteerd wordt.

Het voordeel een Sunrif systeem

Sunerg kiest voor de Sunrif installatie voor een Crystalline systeem wat zich bewezen heeft en geoptimaliseerd is door de jaren heen. Het is een Europese producent en geeft Europese garanties. De Opbrengst van het Sunerg paneel is hoger in het begin dan andere vergelijkbare systemen en met een extra optie van het installeren van optimizers kunt u de levering van elk paneel apart schakelen.

De installatie van de panelen van Sunerg gaat net zo snel en meestal nog sneller dan andere vergelijkbare systemen, omdat het als compleet dak gelegd kan worden en er dus geen speciale constructie op een dak moet worden gemaakt om de panelen erop te bevestigingen. Dat bespaard veel tijd en dus kosten in installatie.